Kutbah Ngenani Gunung Gusti Yesus (Jawa, Karibia)

         
  • Apa iki pitutur marang kowe bab Gusti Allah?
  • Apa iki pitutur marang kowe bab Gusti Yesus?
  • Apa iki pitutur marang kowe bab wong-wong?
  • Kadung iki mulo bener, apa prabédan bakal nggawe ing gesang panjenengan?
  • Sing wong lima sing sampeyan bisa enggo bareng panemon karo?